www.amabile.nl

Contactgegevens

Mirjam Es
Industrieweg 27
4382 NA Vlissingen
Tel. (06) 55 17 58 26
www.amabile.nl

Fotogalerij

Over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op mijn website, Ik zal mij kort aan u voorstellen:

 

Mijn naam is Mirjam van Es en ik ben 37 jaar oud en geboren en opgegroeid in Middelburg.

 

Op mijn 16de jaar ben ik de verpleegkunde opleiding gaan volgen. Waarin ik ook werkzaam ben geweest. Toch miste ik altijd een stuk hierin, diepgang, het menselijke stuk wat helaas door geld en personeelsgebrek wegbezuinigd word. In 2001 behaalde ik mijn diploma voor de opleiding verpleegkunde kwalificatieniveau 4. Ik begon steeds meer energie te voelen in mijn handen en ben verder gaan studeren, eerst in Amsterdam en later in Utrecht, waar ik in 2007 de 4 jarige HBO opleiding tot energetisch natuurgeneeskundig therapeut aan het Johan Borgman College (HJBC) behaald hebt.

 

Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook moeder van een geweldige dochter van 4 en van ons mooie zoontje die tot ons grote verdriet overleden is bij zijn geboorte. Wat ik ervaren en geleerd heb uit deze periode gebruik ik als ervaringsdeskundige op het gebied van rouwarbeid, want rouwen is keihard werken.

 

Naast deze opleidingen blijf ik diverse cursussen en bijscholingen volgen.

 

Mei 2007 ben ik mijn praktijk in Middelburg aan huis gestart, sinds 6 jaar heb ik een eigen praktijk ruimte in Vlissingen.

 

Ik ben lid van de beroepsverenigingen Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET) en RBCZ, Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

 

Tevens ben ik lid van Stichting WelZijn Kinderen en Zorgstroom X-tra het voordeelpakket van Zorgstroom.